• Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

CAKE AND FLOWERS är ett samarbete mellan Cake Couture och Syster Blom. Tillsammans erbjuder vi unika och personliga tårtor och blomsterdekorationer av högsta kvalitet till alla slags fester och event. Hos oss kan du boka en gemensam rådgivning inför ditt bröllop, finna fördelaktiga erbjudanden och söka inspiration bland våra bilder.

Cake Couture erbjuder skräddarsydda tårtor och bakverk till bröllop, födelsedagar, dop, möhippor och företagsfika. En tårta görs efter dina önskemål i största möjliga mån. Varje dekoration görs för hand och blir därför unik, ingen tårta är den andra lik.

 

Jaynie Ong som driver Cake Couture  är utbildad inom ekonomi, men har alltid haft kreativa hobbys och passion för konst och design. Allt började med dotterns 1-årsdag 2011 - klart att hon skulle ha en fin tårta! Efter det har Jaynie gått några kortare kurser, men är i huvudsak självlärd.

Jaynie Ong

The Cake Maker

mer info om Cake Couture -->  www.cakecouture.se
Turning a Vision into Reality 

Syster Blom  arrangerar blommor på beställning till bröllop och event. Personlig rådgivning och flexibel service är en självklarhet och fullt fokus läggs på varje uppdrag och var enskild kund. Blommor köps in specifikt för varje tillfälle  för att få hög kvalitet och det bästa vad säsongen har att bjuda på - gärna med lite vilda inslag från naturen.

 

Kristina Veltkamp har alltid haft ett enormt intresse för blommor och med en holländsk make blev det en gedigen floristutbildning i Haag. Tillbaka i Sverige följde flera år i vinbranschen (och tre barn), men sedan startades äntligen blombinderiet Syster Blom under 2014.

Kristina Veltkamp

The Florist

mer info om Systerblom -->  www.systerblom.se